Украинското представителство на Volkswagen предлага комбито Golf SportWagen на изключително

...
Украинското представителство на Volkswagen предлага комбито Golf SportWagen на изключително
Коментари Харесай

Появиха се подозрително евтини Golf-ове

Украинското посланичество на Volkswagen предлага комбито Golf SportWagen на извънредно атрактивна цена. Става дума за американската версия на модела, а самата трансформация е 2.0 TDI.

Както е известно Volkswagen спря продажбите на дизелови коли в Съединени американски щати и от компанията взеха решение да преразпределят колите по други пазари. Поради тази причина в Украйна се появяват въпросните Golf-ове, които са на две години, само че с нулев пробег.

По спецификация колите се водят 2016-а, само че са създадени 2015 година. Дизеловите Golf-ове са с мощ от 150 конски сили, разполагат с по осем въздушни възглавници и със система за безключов достъп.

Още от екстрите включват камера за заден ход, лети джанти, мултимедия и други Цената е $18 000. За тези пари се продава най-базовото осъществяване от европейската версия на Golf, която е оборудвана с еднолитров бензинов мотор и е с съвсем никакви екстри.

За да бъдат пуснати обаче на пазарите в Украйна, въпросните дизелови комбита минават през специфична акомодация, включваща над 40 промени. Уредите са заменени с такива, отчитащи по метричната система, инсталирани са дневни светлини и така нататък

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР