Украинският президент Володимир Зеленски твърдо отхвърли възможността страната му да

...
Украинският президент Володимир Зеленски твърдо отхвърли възможността страната му да
Коментари Харесай

ВИДЕО Зеленски подпука "великия геополитик" Кисинджър и обеща нещо много важно

Украинският президент Володимир Зеленски твърдо отхвърли опцията страната му да се откаже от част от територията си в името на спокойно съглашение с Русия , предават международните информационни организации.



В обичайното си вечерно видеообръщение Зеленски разкритикува предложенията на някои западни политици Украйна да направи отстъпки на Москва, в това число посредством отвод от своя територия, заяви украинската организация УНИАН. Той загатна някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър , който на форума в Давос сподели, че Украйна би трябвало да одобри договаряния с Русия , даже в случай че от нея бъдат поискани отстъпки.

Тези " велики геополитици ", които оферират сходни решения, подценяват " ползите на елементарните украинци, на милионите, които в действителност живеят в териториите, които те им оферират да разменят против заблуда за мир " сподели Зеленски, представен от международните организации.

Винаги би трябвало да мислим за ползите на хората и да помним, че полезностите не са просто думи, съобщи украинският водач. И изрази неразбиране от това, че макар " съветските ракети... макар десетките хиляди убити украинци... макар Буча и Мариупол.

Въпреки разрушените украински градове ", в " Давос от дълбокото минало изскача да вземем за пример господин Кисинджър и споделя, че трябвало било да се даде на Русия парче от Украйна ". За да не се отчужди Русия от Европа. Имам възприятието, че за господин Кисинджър годината не е 2022-та, а 1938. И той си е мислел, че приказва не с аудиторията в Давос, а в тогавашен Мюнхен, съобщи Зеленски.

Интересите на украинците не трябва да бъдат измествани от ползите на тези, които " бързат за поредна среща с диктатора ", сподели той, имайки поради съветския президент Владимир Путин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР