Украинският президент Володимир Зеленски няма да направи видеообръщение при връчването

...
Украинският президент Володимир Зеленски няма да направи видеообръщение при връчването
Коментари Харесай

Организаторите на наградите "Оскар" отказаха видеообръщение на Зеленски

Украинският президент Володимир Зеленски няма да направи видеообръщение при връчването на премиите " Оскар " в неделя, оповестява " Варайъти ". Организаторите не показват повода за отхвърли.

През миналата година украинският президент направи няколко видеообръщения. Чрез сателитна връзка той беше посетител на фестивалите в Кан и Венеция, както и на.

 " Берлинале " демонстрира взаимност с украинското кино

С негова тирада беше намерено и тазгодишното издание на " Берлинале ". Фестивалът изрази взаимност с Украйна, като показа специфична селекция от украински филми. На аления килим се състоя и, на която участва немският министърът на културата Клаудия Рот.

Оскарите обаче отхвърлят опцията за видеообръщание на Володимир Зеленски. Миналата година също му беше отказано такова с претекста, че Холивуд обръща внимание на Украйна, единствено тъй като засегнатите от спора са бели. Отказът идва на фона на социологически изследвания, които демонстрират, че поддръжката на американците за Украйна е отслабнала.

 Украинска организация стачкува против номинациите за Украинска организация стачкува против номинациите за " Оскар " на " Топ Гън: Маверик "
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР