Украинският президент Володимир Зеленски и неговият най-важен генерал Валерий Залужни

...
Украинският президент Володимир Зеленски и неговият най-важен генерал Валерий Залужни
Коментари Харесай

Ген. Залужни контра на Зеленски - иска украинската армия да напусне Бахмут

Украинският президент Володимир Зеленски и неговият най-съществен военачалник Валерий Залужни са били в несъгласие по отношение на това какво да вършат с Бахмут в Донецка област, написа немският вестник „ Билд “.
Държавният глава и главнокомандващият Въоръжените сили на Украйна имат радикално разнообразни отзиви по отношение на наличието на украински бранители в този град.

Според „ Билд “, базирайки се на информация от няколко източника в украинското политическо управление, преди няколко седмици Залужни е предложил да се прегледа опцията за евакуиране от Бахмут по тактически аргументи.
Украински боен анализатор, който пожела да остане неизвестен, сподели пред вестника: „ По-голямата част от бойците в Бахмут не схващат за какво този град би трябвало да се пази “.
" Въпреки че се твърди, че съветските загуби са доста по-големи, доста украински бойци също са починали при самоотвержената защита на града. Говори се, че на този декор Залужни е настоял за допустимо излизане от Бахмут на ранен стадий ", се споделя в обявата.

Позицията на генерала се споделя от множеството украински бойци, които водят яростни сражения против окупаторите за този град.
Противниците на тази позиция споделят, че с напускането на Бахмут сходни борби биха се случили и на други места. Целта е руснаците да не продължат напред и в това време да им се нанесат най-тежките жертви.
Изданието цитира и причините на различен украински боен анализатор: " Първоначално Бахмут беше капан за руснаците, в този момент той се трансформира в капан за нас. Ние ги убиваме в съответствие 1: 7 (за всеки погубен украинец умират 7 руснаци) – това е единствената военна причина да запазим Бахмут “.
От лятото на 2022 година съветските нашественици щурмуват Бахмут, само че украинските военнослужещи държат отбраната на града-крепост. Отчитат се големи загуби измежду военните на Путин. По-рано президентът Володимир Зеленски сподели, че украинските въоръжени сили ще останат в града толкоз дълго, колкото е рационално.
Украинският президент Володимир Зеленски сподели през вчерашния ден, че украинските висши военни командири са му дали обещание да пазят Бахмут, когато ги е попитал какви са разновидностите за излаз от обстановката с обсадения град.
Зеленски заяви, че на среща с висшите военни командири той е попитал командира на районната формация войски и украинския шеф на генералния щаб Валерий Залужни по какъв начин оферират да се продължи с военните дейности. " И двама генерали предложиха да не се изтегляме (от Бахмут), а да укрепим (нашата отбрана) там ", сподели украинският водач.
 
Източници: " Билд ", " Епицентър "
 
 
 
18 Яну 202343527 Sep 2022142405 Sep 2022182907 Апр 2022394025 Март 2022179101 Март 20222667КоментариДайте малко инфо за шантажа на Пригожин и за отнети му достъп до щаба.07 Март 2023 11:54ч.
Това може ли да е войска въобще?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баце, по-свързано може ли? Нищо се не схваща!07 Март 2023 12:04ч.
Ех, козяк, козяк, незачет! И през днешния ден, както постоянно, опорките доста нефелни, бе! Не може ли нещо по-друго? Верно, че за евроджендърския планктон са супер, че дори и дупер! Ма, въпреки всичко...! А, и баценка, през днешния ден козяшки лебец нема да има за тебе! Анадънму?
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР