Украинските военни превърнаха село Покровское край Артемовск (Бахмут) в укрепен

...
Украинските военни превърнаха село Покровское край Артемовск (Бахмут) в укрепен
Коментари Харесай

Боец от ЧВК Вагнер разказа за превземането на Покровское, превърнато от ВСУ в укрепен район

Украинските военни трансфораха село Покровское край Артемовск (Бахмут) в укрепен регион, заяви на място пред публицистите войник ​​от щурмовата група на ЧВК " Вагнер ".

„ Тази къща е първото барикада, което превзехме в това село. Никой не очакваше, че елементарна къща ще бъде употребена като барикада. Битката продължи към осем часа, украинските войски претърпяха загуби, не желаеха да се предадат, само че благодарение на артилерията и дейностите на бойците ние превзехме укрепения регион “, цитира РИА Новости думите на боеца.

Той посочи, че украинските сили за сигурност са трансформирали всички къщи, чието местонахождение се смята за преференциално от позиция на защитата, постройката на пощата и други обекти на гражданската инфраструктура в укрепени региони с огневи точки. Съгласно информацията от боеца от ЧВК „ Вагнер “, минимум 100 добре въоръжени украински силовици са държали защитата в селото.

„ Имаше и мостри на задгранични оръжия, снайперски пушки американско произвеждане... Имаше задгранични гранатомети и минохвъргачки... Използваха разнообразни оръжия, както руски, по този начин и непознати... “, добави боецът.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР