Украинските военни масово напукат позициите си и оставят оръжията си.

...
Украинските военни масово напукат позициите си и оставят оръжията си.
Коментари Харесай

МО на Русия: Украинските военни масово напукат позициите си

Украинските военни всеобщо напукат позициите си и оставят оръжията си. Това оповестиха от съветското министерство на защитата, като цитираха данни на разузнаването. 

От военното ведомство по-рано оповестиха, че украинската противовъздушна защита е обезвредена, инфраструктурата на военните летища е изведена от строя, а украинските граничари не оказват никаква опозиция. В телевизионното си послание, с което разгласи началото на бойните дейности Владимир Путин прикани украинските военни да сложат оръжие и да се приберат по домовете си.

" Вие сте се клели във честност на украинския народ, а не на антинародната хунта, която ограбва Украйна и издевателства над същия този народ. Не изпълнявайте незаконните й заповеди! Призовавам ви неотложно да сложите оръжие и да се приберете до домовете си ".

Путин заплаши, че Русия ще отговори на всеки опит за външна интервенция в Украйна:.

" Който се опита да ни попречи или, още повече, да сътвори опасност за нашата страна и нашия народ би трябвало да знае, че отговорът ще бъде неотложен и ще довее до такива последствия, с каквито в никакъв случай не сте се сблъсквали в историята си ". 

На този декор търговията на Московската борса беше прекратена тази заран. Основните показатели се сринаха. Акциите на водещите съветски компании, измежду които Лукойл и Газпром, се обезцениха с към 30%, а рублата внезапно поевтиня по отношение на $ и еврото. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР