Украинските власти съобщиха за още цивилни жертви от руския обстрел

...
Украинските власти съобщиха за още цивилни жертви от руския обстрел
Коментари Харесай

Украинските власти съобщиха за още цивилни жертви от руския обстрел

Украинските управляващи оповестиха за още цивилни жертви от съветския обстрел в източната и южната част на страната. Нападенията бяха осъществени в миг, когато в Киев стартира посещаване на испанския министър-председател Педро Санчес. В Херсонска област артилерийският обстрел унищожи две къщи. Две деца и една жена бяха откарани в болница, с цел да бъдат лекувани от потрес от снарядите.
Тези руснаци би трябвало да преживеят същото, което ние претърпяваме тук. Нека получат това, което заслужават.
Инна Кондратюк, притежател на съборена къща

Посещението на Педро Санчес съответства с първия ден на испанското председателство на Съвета на Европейския съюз. Санчес благодари на украинския президент Володимир Зеленски за поканата и съобщи, че през идващите няколко месеца ще бъде реализиран " прогрес по въпроси, които са от значително значение за бъдещето на Европейския съюз ".
Това е първият ден от председателството на Испания и аз желая да изпратя мощно обръщение за поддръжка както от европейска, по този начин и от испанска страна. Украйна се бори за възобновяване си от противозаконна и неоправдана инвазия. Гражданите оцеляват в изискванията на непрекъснати въздушни набези и незаконно разрушение на инфраструктурата. Те пазят основни интернационалните правила като суверенитет и самостоятелност.
Педро Санчес - министър-председател на Испания

По време на визитата си Санчез се обърна и към украинския парламент, като получи аплодисменти на крайници.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР