Украинските въоръжени сили нанесоха ракетен удар по щаба на Черноморския

...
Украинските въоръжени сили нанесоха ракетен удар по щаба на Черноморския
Коментари Харесай

Украйна удари щаба на Черноморския флот на Русия в Севастопол, има загинал

Украинските въоръжени сили нанесоха ракетен удар по щаба на Черноморския флот в Севастопол, заяви назначеният от Русия губернатор на града Михаил Развожаев.

„ Враговете нанесоха ракетен удар по щаба на флота. Отломка падна покрай спектакъл " Луначарски ". Ако откриете такива детайли, апелирам, не се доближавайте и звънете на 112 “, написа Развожаев в канала си в Telegram.

Той помоли жителите на града да не разгласяват фотоси и видеоклипове. Той заяви още, че е зародил пожар в постройката на щаба на флота.

Според Кримския канал към полуострова са били изстреляни осем ракети. Развожаев предизвести за нова офанзива. „ Моля, не отивайте в центъра на града. Не напускайте постройките. „ Всеки, който е покрай щаба на флота, при звука на сирената, би трябвало да отиде в убежищата “, написа той.

Руското министерство на защитата заяви за пет свалени ракети и гибелта на един военнослужещ, само че по-късно посочи, че той е в неопределеност. „ В резултат на офанзивата историческата постройка на щаба на Черноморския флот е развалена “, се споделя в изказване на военното ведомство.

Сутринта придвижването на морския пътнически превоз в Севастопол беше спряно. Руското министерство на защитата заяви за нахлуване против украинските въоръжени сили с авиационни управляеми ракети. В същото време дежурните системи за противовъздушна защита покрай западния бряг съумяха да смъкват една ракета и два безпилотни летателни апарата.

Преди това Украйна два пъти нападна щаба на Черноморския флот: на 31 юли 2022 година, в деня на ВМФ на Русия, и на 20 август същата година. И двете офанзиви са осъществени благодарение на дронове, които не са предизвикали обилни вреди. Нямаше и потърпевши.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР