Украинските политици са останали бесни от решението на Европейския съюз

...
Украинските политици са останали бесни от решението на Европейския съюз
Коментари Харесай

Daily Express : Подаръкът на Евросъюза за Путин вбеси Украйна

Украинските политици са останали гневни от решението на Европейския съюз за газа, което беше същински подарък за съветския президент Владимир Путин, написа Антъни Ашкенази за “Дейли Експрес ”.

Тази седмица Европейският парламент гласоподава, вследствие на което беше взето решение за разширение на таксономията на Европейския съюз. Това е класификатор, който дефинира кои планове в енергетиката могат да разчитат на в допълнение финансиране и поддръжка. Тя включва природен газ и нуклеарна сила.

" Украйна изпадна в гняв, когато Европейски Съюз направи големия подарък на Путин ", написа изданието.

Според създателя Украйна се притеснява, че желанията на Европа да обърне повече внимание на развиването на газовата и нуклеарната енергетика ще изиграят в интерес на Русия, защото районът ще стане още по-зависим от нейните енергийни източници.

Германия обаче, която получава една трета от газа си от Русия, изиска този запас да бъде включен в таксономията, което значи, че Берлин може да продължи да изпраща милиарди на Москва, написа Ашкенази.

В същото време Австрия и Люксембург, двама съперници на нуклеарната сила, дадоха обещание да оспорят резултатите от гласуването в Европейския парламент в съда, приключва публикацията.

След началото на съветската военна специфична интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна, Западът ускори санкционния напън върху Москва. Много страни оповестиха заледяване на съветски активи, апелите за отвод от сила от Русия станаха все по-шумни. Тези ограничения се оказаха проблематични за самия Запад – доведоха до повишение на инфлацията и цените на храните и горивата.

Както означи президентът Владимир Путин, глобите нанесоха сериозен удар на цялата международна стопанска система. Според него сегашните събития слагат линия на световното владичество на Запада.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР