Украинските десантчици унищожиха монострелково подразделение на Въоръжените сили на Руската

...
Украинските десантчици унищожиха монострелково подразделение на Въоръжените сили на Руската
Коментари Харесай

Украинските десантчици унищожиха цяло подразделение руски орки от Томск

Украинските десантчици унищожиха монострелково поделение на Въоръжените сили на Руската федерация от Томск. Това заяви командването на Десантно-щурмовите войски на ВСУ.

" Продължаваме да публикуваме документи на унищожени съветски окупатори, които, изпълнявайки незаконните заповеди на съветското управление и на своето командване, дойдоха с настъпление в Украйна, с цел да убиват мирното население. Така неотдавна беше разрушена и унищожена в интензивни боеве бронирана група на едно от подразделенията на 21-а обособена гвардейска Омско-Новобургска мотострелкова бригада на Централния боен окръг на РФ ", се споделя в известието.

От командването на ДЩВ на ВСУ допълват, че тези подразделения на тази войнска част непрекъснато са вземали присъединяване в интернационалните учения, където са завоювали призови места. Но в Украйна, в боевете с украинските войни " асвабадители " -те са изгорели в пламъците на унищожените си бойни машини.

При разглеждането на персоналните движимости на един от ликвидираните съветски военнопрестъпници, младши сержант Сакузиев Кайрат Муханмадиевич, се вижда, че той има къса военна кариера. Специалността му е снайпер, наводчик - пълководец на танк, приключил е интензивни курсове по " оцеляване " при Волинския боен институт. Оказва се, че не се е научил да оцелява и тези умения към този момент няма да му трябват.

Идентифициран е още един погубен съветски окупатор - лейтенант Кочановски А.М.

" Никой от елитната мотострелкова бригада от Томск не е очаквал такова развиване на събитията. Те се сблъскаха със мощния, професионален и безмилостен отпор на подразделенията на Десантно-щурмовите войски на ВСУ. Тези врагове вечно ще останат в полята на нашата свещена земя ", прибавят от ДЩВ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР