Украински войници са били забелязани да използват севернокорейски ракети, пленени

...
Украински войници са били забелязани да използват севернокорейски ракети, пленени
Коментари Харесай

Financial Times: Украйна използва севернокорейски ракети

Украински бойци са били видяни да употребяват севернокорейски ракети , пленени от " другарска " страна, преди да бъдат доставени в Украйна. Това написа Financial Times.

Според Министерството на защитата на Украйна оръжията са били хванати от руснаците.

Съединените щати упрекнаха Северна Корея в даване на оръжия на Русия, само че не показаха доказателства, че такива оръжия се употребяват на фронта в Украйна. Северна Корея и Русия отхвърлят ​​да правят оръжейни покупко-продажби.

Севернокорейските оръжия бяха показани от украински войски, употребяващи реактивни системи за залпов огън " Град " от руската ера покрай опустошения източен град Бахмут, място на продължителни брутални боеве, показва Financial Times.

Руският министър на защитата  тази седмица, с цел да отпразнува 70-ата годишнина от края на Корейската война, първата аудиенция на върховен чиновник на защитата на Москва след разпадането на Съветския съюз през 1991 година

По време на визитата Шойгу беше сниман да преглежда неразрешени севернокорейски балистични ракети с водача Ким Чен Ун на военно ревю в Пхенян.
 Ким Чен Ун се хвали с нуклеарни ракети пред Шойгу
Ким Чен Ун се хвали с нуклеарни ракети пред Шойгу

И Русия, и Китай не разрешиха нуклеарните ракети на КНДР в Организация на обединените нации, само че Москва към този момент е удовлетворена от нуклеарната рационализация на Ким
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР