Украински полицай в град Мариупол предупреди, че обсаденият пристанищен град

...
Украински полицай в град Мариупол предупреди, че обсаденият пристанищен град
Коментари Харесай

Мариупол – заличен от Земята! Полицай моли световни лидери за помощ

Украински служител на реда в град Мариупол предизвести, че обсаденият пристанищен град " е премахнат от лицето на Земята " и настоятелно помоли президентите на Съединени американски щати и Франция да снабдят страната му с съвременни противовъздушни системи, съобщи Асошиейтед прес.

Във видео, снимано на покрита с парчета улица, служителят на реда от Мариупол Мичаил Вершнин споделя на президента Джо Байдън и на френския държавен глава Еманюел Макрон, че са дали обещание помощ, " само че това, което получаваме не е тъкмо помощ " и ги приканва да спасят мирното население.

" Деца, възрастни хора умират. Градът е опустошен и е премахнат от лицето на земята ", споделя Вершнин на съветски в снимано през вчерашния ден видео. Във клипа може да се видят излизащи от няколко здания пламъци, а други постройки са сринати. Чуват се и детонации.

" Обещахте, че ще има помощ, че ще ни дадете тази помощ. Байдън, Макрон, вие сте огромни водачи. Бъдете такива до дъно ", споделя Вершнин във видеото.

Той споделя още, че градът може да има ориста на сирийския град Алепо, който беше погубен през 2016 година след подкрепяна от Русия блокада по време на гражданската война там.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР