Украински бежанци ще се включат във втората акция на инициативата

...
Украински бежанци ще се включат във втората акция на инициативата
Коментари Харесай

Украински бежанци се включват в акция за пролетно почистване Предай нататък във Варна

Украински бежанци ще се включат във втората акция на самодейността " Предай нататък! “ от плана " Граждани на квартала “ на самостоятелното съдружие " Български специалисти за районно развиване “, проведена взаимно със СУБ " Украински дом “ – Варна.

Тя е за пролетно разчистване на региона към Двореца на културата и спорта, където беше основан Кризисният център за бежанци от Украйна, и ще се организира на 15 април 2022 година от 17.00 ч.

В нея ще вземат участие украински бежанци, които желаят да изразят своята признателност, че са приютени в морската столица. Предавайки нататък, те ще почистят и регионите към хотелите в околните курортни комплекси, където са настанени и в този момент са техен дом.

По традиция в дните преди Христовото възкресение в българските домове стартира огромно Великденско разчистване – на дома, на градинките, с цел да се посрещнат уместно идните празници Лазаровден, Цветница, Великден. И нашето предпочитание е да преобразим красиво средата, в която живеем и творим. Убедени сме, че в случай че всеки от нас го направи персонално и съобщи нататък, самодейността ще обиколи целия град и ще го усмихне, оповестяват уредниците.

" Варна е нашият дом. Ние сме семейство. Направи ДОБРО! Преобрази и претвори средата, в която живееш и работиш! Започни от своето място и предай нататък! ", приканват още от БЕРР.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР