Украинската бежанка, изхвърлена от британския си любовник, след като той

...
Украинската бежанка, изхвърлена от британския си любовник, след като той
Коментари Харесай

Украинката, разделила британец от семейството му, нахапа полицай. Има заповед за ареста й

Украинската бежанка, изхвърлена от английския си ухажор, откакто той напусна партньорката си и двете си деца поради нея, не се яви в съда, където беше упрекната в нахлуване над служител на реда. 23-годишната София Каркадим от Украйна, която живее във Англия, трябваше да се яви в съда, откакто ухапа служител на реда, когато той се опита да я арестува. 

Момичето било в къщата на някогашния си ухажор, охранителя Тони Гарнет, в Брадфорд, Западен Йоркшир, където събирала нещата си, когато полицейски екип дойде в къщата, съобщава Daily Mail. По време на спора се твърди, че бежанката е ухапала служител на реда и се е сдобила с две обвинявания за нахлуване. Вследствие на това на 17 юли София Каркадим трябваше да се яви в съда в Брадфорд.

Но Каркадим не се яви в Брадфордския магистратски съд и беше издадена заповед за нейния арест.

Както стана известно, украинката се реалокира във Англия като бежанка след началото на пълномащабното нахлуване от Руската федерация през февруари 2022 година в Украйна. Там София Каркадим срещна Гарнет и те започнаха да живеят дружно.

В ранните стадии на връзката им двойката беше блажено щастлива и даже говореше за брак и превозване на остатъка от живота им дружно. Но романтиката изстина след поредност от разногласия, които според британеца са породени от това, че украинката пие мощна бира и избухва.

Каркадим отлетя назад в Украйна предходната година, само че Гарет отпътува до там, с цел да я върне назад. Но преди три месеца двойката се раздели дефинитивно и Каркадим се върна в Украйна.

Тя се е върнала в Обединеното кралство, с цел да вземе нещата си от вкъщи на господин Гарнет, когато се счита, че е избухнал скандал сред някогашната двойка.

В магистратския съд вчера Гарнет беше забелязан извън, само че нямаше диря от Каркадим.

Г-н Гарнет сподели на MailOnline: „ Искам допустимо минимум да имам работа с нея. Доколкото знам, тя е пристигнала в сряда от Украйна. Беше пристигнала да си вземе нещата от моето жилище. Не знам къде е тя в този момент. Не подкрепям толкоз доста връзка с нея, тъй като в този момент имам нова другарка и продължих напред. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР