Украинска бежанка във Великобритания разпозна на скорошна снимка вещи, които

...
Украинска бежанка във Великобритания разпозна на скорошна снимка вещи, които
Коментари Харесай

Бежанка от Украйна разпозна покъщнината си на снимка с руски танк -

Украинска бежанка във Англия разпозна на скорошна фотография движимости, които се намират върху съветски танк и явно са заграбени от вкъщи ѝ.

Алина Коренюк описа пред Би Би Си, че в кашона на фотографията има нов бойлер, който тя е възнамерявала да конфигурира преди началото на войната.

Тя и децата ѝ са напуснали Украйна на 8 април и са отседнали при английско семейство в Нотингамшир.

На фотографията, направена в края на май, се вижда по какъв начин танкът се движи около бомбардирани жилищни здания в град Попасна. Руските сили управляват града в Луганска област от 8 май.

Алина Коренюк казва, че фотографията е направена на улица, която се намира единствено на пет минути от вкъщи ѝ.

Първоначално фотографията е била видяна от брачна половинка ѝ.

Той сподели: " Забелязваш ли нещо необичайно на тази фотография " и ме попита дали виждам това, което той е видял на нея, обясни Коренюк.

Освен бойлера, другите заграбени движимости са завивка от вилата на фамилията, нови чаршафи " Дисни " за децата и алено одеяло.

Чаршафите евентуално покриват тв приемник или друго електронно съоръжение, което е заграбено от вкъщи на украинското семейство.

Алина Коренюк е полицайка и някогашен детски психолог. Майка ѝ, баба ѝ и брачният партньор ѝ към момента са в Украйна. Семейството е взело доста малко от имуществото си, когато е напуснало Попасна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР