Ужасяваща трагедия връхлетя автозавода ГАЗ в Нижний Новгород, където работник

...
Ужасяваща трагедия връхлетя автозавода ГАЗ в Нижний Новгород, където работник
Коментари Харесай

Касапница в автозавода "ГАЗ": Сергей хвана на калъп жена си с шеф на цех, последва кървава сцена с много трупове като от филма "Тексаско клане"

Ужасяваща покруса връхлетя автозавода " ГАЗ " в Нижний Новгород, където служащ умъртви своята брачна половинка, шефа си и още един сътрудник, заяви life.ru Според медията причина за експлоадирането на 44-годишния Сергей Барахов е ревнивост. 44-годишният мъж подозирал жена си по отношение на шефа на цеха, в който работи. Самият Сергей бил леяр в него, брачната половинка му - лаборантка.

След края на промяната си, ревностният брачен партньор отишъл в кабинета на шефа си. Там заварил 44-годишната си жена си в обятията му. Моментално умъртвил любовниците с нож.

Работници видели какво става и се пробвали да спрат побеснелия палач. Сергей обаче заклал един от тях и ранил други двама. После побягнал и се скрил в дома си. Там го арестували служителите на реда.

При задържането му той оказал гневна опозиция и бил ранен. Сега е откаран в здравно заведение, а следственият комитет е почнал следствие по обвиняване в ликвидиране на двама и повече души.

Ръководството на автозавода разгласи, че казусът е извънредно персонален и че ще подкрепи фамилиите на потърпевшите служащи.

Превод: БЛИЦ

44-годишният Сергей

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР