Ужасни бедствия ще изпита човечеството през 2024 година. Земята е

...
Ужасни бедствия ще изпита човечеството през 2024 година. Земята е
Коментари Харесай

Пророчествата на Ванга за 2024: Крах на алчните политици, природни бедствия, срещи с НЛО

Ужасни бедствия ще изпита човечеството през 2024 година. Земята е изтощена от безкрайната употреба и неналичието на грижи, а изменението на климата, занапред ще усещат хората като огромен проблем. Това е споделила българската пророчица Ванга, написа съветският телеграм канал „ Записки Ванги “.

„ Разтопяват се ледниците и водата ще залее крайбрежни региони. Хората ще стават все по-често очевидци на разрушителни бедствия. Ще се сблъскват с още по-страшни урагани, наводнения и суша. Човечеството би трябвало да осъзнае античната мъдрост, че ще пожънем това, което посеем “, споделила пророчицата от Петрич, представена от електронното издание.

Тя е планувала, че Източна Европа ще преживее извънредно изсъхнало време и ужасни горски пожари.

2024 година е годината, в която човечеството би трябвало да се отърси от безразличието и благодарение на науката и технологиите да откри метод за дейно потребление на силата. Трябва да гледаме на земята като на цялостна система и да се стремим да резервираме нейния баланс, т.е. това, което природата в миналото е основала, казвала Ванга преди да почине.

Тя планувала, че страните, в които са на власт хора, които подценяват ползите на своите жители или злоупотребяват с властта си, ще бъдат в рецесия. „ Лидерите, които попречват демократичните процеси или нарушават човешките права, ще изгубят доверието на жителите. Прекалената лакомия и корупция ще доведат до рухването им от власт “, споделила пророчицата.

Според нея все по-често ще виждаме НЛО. Намеренията на извънземните ще бъдат неразбираеми и ще провокират комплициране измежду човечеството. Те обаче ще донесат със себе си нови технологии и познания, които могат да трансформират лицето на света.

„ Срещите с гостите от Космоса ще провокират безпокойствие и боязън измежду хората, тъй като да видят неземни създания на близко разстояние ще бъде нещо неясно за мнозина. НЛО ще изследват Земята и нейните поданици, с цел да схванат нашата природа и капацитет. Те ще се стремят да открият контакт с човечеството и да предадат знанията си “, споделила още ясновидката, написа " Флагман ".

Според нея човешкото общество през идващите години ще е по-отворено и осъзнато за мястото си във Вселената
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР