Ужасна трагедия сполетя семейство от Казанлък тази нощ - къщата

...
Ужасна трагедия сполетя семейство от Казанлък тази нощ - къщата
Коментари Харесай

Ужасен късмет: Гръм удари 2 пъти къща в Казанлък

Ужасна покруса сполетя семейство от Казанлък тази нощ - къщата на двамата пенсионери е била ударена от гръм два пъти.

Това се случило в деня, когато Михаил имал рожден ден. През нощта над града се разразила стихия с доста гръмотевици, а в 2.15 ч. станало ужасно. „ Къщата цялата се разтресе. Токът спря. Миришеше на изгоряло Ние хукнахме под паника “, споделя Михаил прод Нова тв.



Той и брачната половинка му Красимира едвам съумели да си наметнат връхна дреха и излезли на открито. Съседите повикали пожарна, пристигнала полиция и незабавна помощ. Покривът горял.

„ За нас животът се обърна. Заприличахме на някои клошари. Всичко, което ни даваше някаква вяра, към този момент не можем да очакваме… “, сподели през сълзи мъжът. Той и брачната половинка му са в потрес.



Той показа, че с огромно предпочитание поддържали и ремонтирали къщата през годините, макар че не живеели непрекъснато там. Имали и застраховка, само че за няколко дни не запомнили да я възобновят и сега нямат застраховка. Най-спешна е потребността да се възвърне покривът, с цел да не влиза вода вътре. В противоположен случай къщата може да рухне. В момента тя е рискова, от нея падат керемиди.



„ Никой в квартала няма гръмоотвод “, сподели още Михаил.

Техен съгражданин е изпратил фотоси с зов за помощ до presstv.bg: " Здравейте, пиша ви във връзка за следствие след снощните гръмотевици, покрива на къщата, на мои доста положителни познати, е съборен адресирам и фотоси.
Гръмотевици и светкавици са падали върху къщата. Къщата е против бар Мери в град Казанлък, дано помогнем всички дружно, кой с каквото може.
гр.Казанлък
ул.Цар Асен 13
0888212499 Михаил Иванов
Нека бъдем съпричастни и кой с каквото може да помогне!!!…Може да се случи на всеки. М.Г. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР