Уикендът е време за сладка почивка. Обикновено трае толкова, колкото

...
Уикендът е време за сладка почивка. Обикновено трае толкова, колкото
Коментари Харесай

5 сладкарници, на които не можем да устоим

Уикендът е време за сладка отмора. Обикновено трае толкоз, колкото едно парче торта. А ние обичаме да се държим крепко за него, до момента в който не пристигна различен, също толкоз прекрасен. 

Даваме ви няколко оферти, с които да поставите уместно начало на почивката и да се заредите с приповдигнато въодушевление, което да ви нашепва: „ Пълен напред “ по време на приливите и отливите на новата седмица.

Orsetti

Поривът да си устроим непринудено пътешестване до слънчева Италия е все по-силен, когато гледката през прозореца е все по този начин снежнобяла. За наш шанс, Orsetti e близка дестинация, благодарение на която можем да си устроим изтънчено странствуване на вкусовите рецептори. Сладкишите миньон са знак на това внимателно отношение към всяко тънко нещо, каквото е животът.

Ако ви се хапва нещо солено – заложете на пица Фокача или хапки с артишок и грах. Едва ли някой е в положение да задмине „ Оrsetti ” по празници. Винаги знаят по какъв начин да ни изкушат с Панетоне и Коломба. Ще ги открием на две местоположения: бул. „ княз Александър Дондуков “ 19, както и на ул. „ Цар Иван Шишман “ 20.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Orsetti Pasticceria (@orsettipasticceria)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР