Уговорихме тази среща със Сдружението на кметовете на кметства, защото

...
Уговорихме тази среща със Сдружението на кметовете на кметства, защото
Коментари Харесай

Голям скандал при посещението на Радев в Калофер днес СНИМКИ

Уговорихме тази среща със Сдружението на кметовете на кметства, тъй като каквито и да са решенията и хронограмите за изборите, които се основават на високо равнище, най-после цялото натоварване и отговорност падат върху кметовете. Те имат съществени отговорности.

Това съобщи в Калофер през днешния ден следобяд президентът на България Румен Радев. Той се срещна с петима представители на Сдружението на кметовете на кметства по покана на кмета на Калофер Румен Стоянов, който е ръководител на сдружението, написа " ".

Ако има някакви проблеми по време на подготовката на изборите, те рефлектират най-много върху кметовете на най-малките обитаеми места.

Те са натоварени със съществени отговорности, най-много в логистичното обезпечаване, което би трябвало да бъде обезпечено - да има всички защитни средства, дезинфектантни, с цел да могат хората да имат предпочитание да заемат длъжности в секционните изборни комисии, с цел да да могат гласоподавателите да дойдат да гласоподават, съобщи още президента.

По времето на визитата на Румен Радев в Калофер да почетат рождението на Христо Ботев бяха кметове на обитаеми места от община Карлово, както и кметовете на Стамболийски и Крумово, Пловдивско.

Кметовете на Карлово доктор Емил Кабаиванов и на Стамолийски Георги Мараджиев, който е регионален координатор на Политическа партия ГЕРБ желаеха да вземат участие в срещата на президента.

Те обаче не бяха позволени под претекст, че залата е дребна. Не бе позволена и кметицата на Крумово Румяна Самоковарева, която е член на УС на Сдружението на дребните кметове.

Нямам концепция, аз съм поканен от господин Стоянов, само че участниците в срещата не бяха единствено от една политическа пария. Аз не разделям кметовете на членове на разнообразни политически партии, никога, акцентира Румен Радев. Не политизирам, не знам, че има други хора искащи за среща с мен. Ето кметът Румен Стоянов ме кани, пристигам тук, съобщи Радев.

Преди срещата президентът на Република България постави цветя на паметника на Христо Ботев в мемориалния комплекс.

За Христо Ботев свободата и родината са над всичко, точно за това съм тук, за почета този български популярен стихотворец и бунтовник, който остава за постоянно в сърцата на българите със силата на своя персонален образец и с тези негови непреходни завещания, сподели още Румен Радев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР