Удовлетворен съм. Тук се полагат много добри грижи за моите

...
Удовлетворен съм. Тук се полагат много добри грижи за моите
Коментари Харесай

Кметът на Бургас с подробности за пострадалите в автобусната катастрофа

Удовлетворен съм. Тук се поставят доста положителни грижи за моите потърпевши в злополуката в Свиленградско съграждани. Това сподели за Българска телеграфна агенция кметът на Бургас Димитър Николов, който бе в Многопрофилната болница за интензивно лекуване (МБАЛ) - Хасково, с цел да се запознае със положението на ранените пасажери при случая с туристически рейс до свиленградското село Младиново през вчерашния ден вечерта, при който 68-годишна жена почина, а 19 пасажери бяха настанени в лечебни заведения. 

Самите пациенти похвалиха лекарите за тяхното внимание и цялостно подпомагане. Ще се наложи по-тежките случаи да останат няколко дни тук, след което ще ги преместим в Бургас, уточни Николов. Тези пък, които са с по-леки фрактури, могат да бъдат превозени още през днешния ден или на следващия ден, посочи кметът като добави, че е належащо малко време, с цел да се отърсят от шока. Той акцентира, че най-важното е, че няма пациент с заплаха за живота. Николов благодари за персоналното отношение и на здравния министър Асен Меджидиев, който по-рано също посети приетите в болница, както и за изключителното внимание от страна на шефа на МБАЛ доктор Георги Гелов.

След Хасково Николов се насочи и към лечебните заведения в Харманли и Свиленград, където също има настанени надлежно четирима и шестима потърпевши. Искам да се уверя и да кажа на околните, че всичко е наред и че се поставят нужните грижи. Ако има потребност от нещо, ще го осигурим, увери Николов.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР