Удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги беше връчено

...
Удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги беше връчено
Коментари Харесай

Компанията ДЛВ подкрепя зелената идея чрез закупуването на енергия от ВЕИ от ЕНЕРГО-ПРО

Удостоверение за зелена сила от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги беше връчено на компаниите ДЛВ и ДЛВ СИ в лицето на шефа Добромир Цветанов. От страна на енергийната компания документът, удостоверяващ потреблението на 100% сила от възобновими енергийни източници, беше предаден от Веселина Диканчева, шеф Продажби София, и Радостина Андреева, управител основни клиенти. „ Фактът, че за трета поредна година си партнираме с ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги за закупуването и потреблението на зелена сила в активността ни е индикативен за убедеността ни, че способстваме за опазването на планетата от нездравословните излъчвания ", разяснява господин Цветанов по време на връчването. „ Ще се радваме повече компании да последват образеца ни. "

Основните действия на компанията ДЛВ са товарните транспорти в страната и чужбина, превозът на извънгабаритни товари, услугите със строителна машинизация, производството на скални материали, бетонови и асфалтови смеси, пътното строителство и други Създадена е през 1991 година и има редица документи, свидетелстващи за одобреното от интернационалните организации високо качество. Компанията има и мощно изразена обществена отговорност, като се включва в благотворителни дела, помощ при бедствени положения, както и зелени акции за разчистване на околната среда.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Популяризирането на зелената концепция е измежду водещите цели на компанията. За разлика от централите, работещи с изкопаеми горива, възобновимите източници на сила не отделят парникови газове в атмосферата. Компанията беше първият снабдител на електрическа енергия у нас, който започва издаването на удостоверения за зелена сила, които се базират на гаранции за генезис, издадени от Агенцията за стабилно енергийно развиване. Само през тази година десетки клиенти на енергийния търговец се снабдиха със специфичния документ, който удостоверява, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР