Удостоената с титлата БГ изпълнителка за 2019 г. ще покани

...
Удостоената с титлата БГ изпълнителка за 2019 г. ще покани
Коментари Харесай

Мария Илиева посвещава песен на почитател

Удостоената с купата " БГ изпълнителка " за 2019 година ще предложения един щастливец на сцената при нея и ще му посвети ария. Незабравимото прекарване, което звездата ще подари на почитателите си, ще се случи по време на концертите от турнето " Всичко - най-хубавото от Мария Илиева ". Певицата ще зарадва фенове на 9 юли в Пловдив, на 14-и - в Бургас, на 16-и - във Варна, а на 22 октомври ще пее в София.

Мария Илиева насочи покана към почитателите си в обществените мрежи да качат фотоси с билетите си за съответните дати от турнето й. За да избере късметлията във всеки град.

" Това е нещо, което в никакъв случай до момента не съм правила, само че съм си мечтала да се случи на мен като почитател на обичаните ми реализатори. " Всичко - най-хубавото от Мария Илиева " е доста особено турне за мен, по тази причина взех решение да го направя и особено за почитателите си ", разкри певицата.

Любимката на феновете на качествена българска музика споделя и фрагменти от подготовките с музикантите, които към този момент текат интензивно. На сцената до Мария ще бъдат Георги Янев (музикален шеф и китарист), Мартин Ташев (тромпет), Милен Кукошаров (аранжименти и пиано), Васил Вутев (барабани), Евден Димитров (бас китара), Волен Милчев (беквокали и синтезатор), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор), Пламен Денчев (синтезатор и беквокали).

Билети за " Всичко - най-хубавото от Мария Илиева " се продават на www.eventim.bg, както и на касите по места.https://www.facebook.com/mariailievaofficial/

https://www.facebook.com/mariailievaofficial/

https://www.instagram.com/maria_ilieva_official/

https://www.youtube.com/StereoRoom
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР