Удобна пиар акция. Така енергийният експерт и заместник-председател на ПП

...
Удобна пиар акция. Така енергийният експерт и заместник-председател на ПП
Коментари Харесай

Любомира Ганчева: Властта не може да построи нито един газопровод в срок

Удобна пиар акция. Така енергийният специалист и заместник-председател на Политическа партия АБВ Любомира Ганчева разяснява новината, че Съединени американски щати дават 30-дневен период на фирмите, строящи " Турски поток " и " Северен поток-2 ", да преустановят работа, защото в противоположен случай ги грозят наказания.
В предаването Ганчева означи, че този ход на Вашингтон е част от предизборната акция зад океана и по думите ѝ той няма да засегне по някакъв метод градежа на " Балкански поток ". Любомира Ганчева уточни, че преди няколко дни даже са били доставени и двете компресорни станции от американски компании, които е трябвало по план да се доставят.
Сега обаче всичко е в ръцете на ръководещите у нас, счита Ганчева, като уточни, че властта в България е посочила, че не може да построи нито един газопровод в период. " Целият " Балкански поток " трябваше да бъде пуснат на 1 януари 2020 година ", сподели Ганчева. Тя е уверена, че сигурно газопреносната мрежа на България би трябвало да се развива. Едва ли някой енергиен специалист ще бъде срещу да се търсят разнообразни източници на доставка на газ, обърна внимание Любомира Ганчева. " Едно ръководство би трябвало да обезпечи освен диверсификация и енергийна сигурност, само че то би трябвало да обезпечи и наличната цена на силата ", уверена е Ганчева.
По отношение на плана АЕЦ " Белене " заместник-председателят на АБВ съобщи, че това е първият енергиен план, който е паднал жертва на ковид, защото по него работата е прекратена. " В момента и в Европа, и на всички места по света коронавирусът не пречи да се внедряват нуклеарни централи, само че за мен персонално, както с " Балкански поток ", и планът " АЕЦ " Белене " е подложен на трупчета ", стана ясно още от думите на Любомира Ганчева.
Има ли бъдеще нова нуклеарна централа у нас - целия диалог с енергиния специалист от Политическа партия АБВ гледайте във видеото.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР