Удар на родните полицаи.Престъпна група, занимавала се с производство и

...
Удар на родните полицаи.Престъпна група, занимавала се с производство и
Коментари Харесай

Наши полицаи иззеха 13 кг марихуана при акция

Удар на родните служители на реда.

Престъпна група, занимавала се с произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции, разкриха чиновници от Първо районно ръководство на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Акцията е извършена на 8 март, написа novini.bg.

Претърсени са осем адреса в София, като от три от тестваните места е конфискувано съоръжение за развъждане на марихуана, везни, семена и голям брой наркотични субстанции – съвсем 13 кг (12 950 гр) коноп, 130 грама хашиш, 0,4 грама хероин.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Задържани са петима души – двама 45-годишни, другите - на 49, 46 и 43 година, като трима от тях са престъпно проявени.

Повдигнати са им обвинявания, като на четирима са наложени ограничения за неотклонение „ задържане за период до 72 часа “, един е с мярка „ подписка “.

Тази седмица Министерство на вътрешните работи организира акции в редица градове в страната за противопоставяне на битовата престъпност, наркоразпространение, нарушаване на изборните права на жителите и нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата. В телевизионно изявление основният секретар на МВР Георги Тодоров съобщи, че акциите на полицията ще продължат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР