Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият

...
Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият
Коментари Харесай

Прекали ли водещата на Игри на волята? Учителката е аут

Учителката по британски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият участник, който се разделя с фантазията за победа в " Игри на волята " 5. Амазонката се изправи във заключителен двубой против своята съотборничка Виктория Йорданова, която я победи и завоюва 100 златни гроша.

До конфликта сред двете амазонки се стигна, откакто Виолета Стайкова и Моника Николаева от Старейшините победиха в борбата за избавление. Двете дами от синьото племе бяха номинирани от мъжете и изпратени да се борят за мястото си в играта. Това още повече разедини Старейшините. Бизнес дамата Виолета влезе в изострен спор с съвсем с всички свои съотборници.

Голяма част от феновете бяха на мнение, че Радосвета е отпаднала изцяло справедливо. Впечатление обаче направи коментарът на Ралица Паскалева, поради който мнозина я порицаха.

" Аз за първи път чух водещата по този начин непосредствено да опише на отпадналия участник какъв брой разочароващо е било представянето му! Факт! Така си беше, но все се пробват да смекчат, да изкарат някой плюс за пред света, но при тази не съумяха! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР