Учителка в детската градина измислила за децата в групата следната

...
Учителка в детската градина измислила за децата в групата следната
Коментари Харесай

Магия на седмицата: „Без излишни тежести“!

Учителка в детската градина измислила за децата в групата следната игра: всеки трябвало да донесе торба с няколко картофа, като всеки картоф носел името на човек, който детето мразело. Следователно колкото хора мразело детето, толкоз картофи щяло да донесе. Някои деца пристигнали с два картофа, други с три, а някои и с повече.

Учителката им споделила да носят със себе си торбата, където и да отиват, даже и в тоалетната, на всички места. Дните минавали и децата почнали да се оплакват от неудобството, от тежестта и неприятната миризма на развалените картофи.

Свършила играта най-сетне. Тогава учителката ги попитала по какъв начин се чувствали през тази една седмица. Децата почнали да се оплакват, какъв брой мъчно им било да мъкнат на всички места със себе си тежките и миризливи картофи…

Учителката се усмихнала богатство и им обяснила смисъла на тази игра, която всички ние прелестно разбираме, само че елементарно забравяме и непрестанно сме склонни да носим какво ли не на гърба си. Лесно забравяме и непрестанно сме склонни да носим какво ли не на гърба си. Днес, с мисълта за това, може да поразтоварите някой различен непотребен картоф, колкото и значимо да ви се коства да не се разделяте с него. Направете го за положителното на личния си тил и доста е допустимо да се отлепите от земята вследствие на бързото олекване от ненужно тежкия товар:).

Да отпразнуваме дружно седмицата на " Без непотребни тежести "!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР