Учителка шокира с отношението си към първокласници в Дупница.Не блей

...
Учителка шокира с отношението си към първокласници в Дупница.Не блей
Коментари Харесай

Учителка шокира с отношението си към първокласници в Дупница

Учителка шокира с отношението си към първокласници в Дупница.

„ Не блей като овца - ела! Маската дано ти стои, бе, тъпчо! „ З ” напиши, бе, тъпчо! Реви си у вас! Кретен некой. Патко такава, на коя задача си? Ставай осъден, бе, разсипа ми целия час, бе, говедо! Удари го! Удари го, ма, да не ставам аз! ”, са единствено част от обръщенията към учениците, които се чуват от аудиозапис в клас. 

Родителите упорстват преподавател ят да бъде уволнен. 

„ Моето дете е редовно унизено от госпожа Анета Колева физически и душевен. Всеки ден е наричано дръвник, тъпунгер и глезльо. Тя го кара да чете, той плаче. Тя продължава да крещи и вика. Принуждава друго дете да бие моето ”, описа родителят Ивета Запрянова.

За протичащото се в час родителите на учениците схващат от редовно недоволство от децата. Така се събират и вземат решение да ревизират дали изказванията им са истина.

„ Останахме потресени от това, което чухме. Чухме психическо натоварване на децата и очакване от страна на госпожата тези деца да не са нападателни и между тях да се държат като възрастни. Тя желае да работи с възрастни ”, изясни различен родител.

Директорът на учебното заведение Райко Ангелов съобщи, че извършва реда и е образувана експертна комисия. По график ще се беседва и с родители. Тепърва ще се открива казаното в записа. Обясни, че не го е слушал, тъй като е незаконен.

Ангелов е разговарял с преподавател ката. Директорът отхвърли да разгласи какво са коментирали. „ Първо би трябвало да се потвърди дали отношението ѝ е такова, каквото споделят родителите. Ще изясним всички условия ”, добави той, като изясни, че няма данни за систематичен тормоз на възпитаници.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР