Учителка от американския щат Южна Каролина беше арестувана заради интимни

...
Учителка от американския щат Южна Каролина беше арестувана заради интимни
Коментари Харесай

Развратна учителка целувала 12-годишна ученичка

Учителка от американския щат Южна Каролина беше задържана поради интимни връзки с 12-годишна ученичка, заяви Charlotte Observer, базирайки се на полицията.

27-годишната Алисън Чилтън беше арестувана от силите на реда, откакто бащата на момичето подал сигнал. Преподавателката на детето със специфични потребности изпращала известия със полов темперамент. Освен това има информация, че е целувала ученичката си.

Учителката беше отстранена от служба, до момента в който тече следствието. Повдигнати са й обвинявания. Алисън Чилтън споделила на ученичката, че желае да бъде нейна брачна половинка. Двете оставали сами в класната стая, до момента в който другите възпитаници били на открито.

Междувременно „ Дейли мейл “ заяви, че учителка от щата Вирджиния е била наказана на 90 години затвор поради полови връзки със собствен 15-годишен възпитаник.

32-годишната Аманда Насер беше приета за отговорна по 18 обвинявания. Двамата са правили секс във ван, в който особено за задачата са поставили легло. Преподавателката е изпращала и полови известия на момчето, които са били употребявани като доказателство от проверяващите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР