Учител разкритикува тъжните“ училищни вечери, сервирани на учениците, след като

...
Учител разкритикува тъжните“ училищни вечери, сервирани на учениците, след като
Коментари Харесай

Учител разкритикува „тъжните“ училищни вечери, които „дори не са приемливи за храна в затвора“

Учител разкритикува „ тъжните “ учебни вечери, сервирани на учениците, откакто видя спад в стандартите. Учителят в държавното учебно заведение, който работи в Ню Йорк, Америка, твърди, че е видял „ огромна разлика “ в качеството на храната през последните години.

Тяхното отвращение насърчи други възпитаници от Ню Йорк да споделят това, което са сервирани по време на обяд, като доста от тях демонстрират полупразни чинии. Обръщайки се към Reddit, учителят сподели: „ Това беше днешният учебен обяд. Беше добре изглеждащ пилешки сандвич – и пристигна със сос за барбекю. Мисля, че е сполучлив или пропуснат. Този беше изключително печален. Въпреки това в никакъв случай не наподобява необикновено.

„ През последните няколко години виждах по какъв начин на деца се сервира сносно изглеждащо пиле с кокал. Виждам огромна разлика в храната, която сервират в този момент. " Храната наподобява е формирана от една хрупкава пилешка гърда, две вафли, една филийка самун, порция кисели краставички, едно цветче карфиол и пакет чипс. Коментиране на хранат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР