Учениците, поставени под , няма да имат вписана в удостоверението

...
Учениците, поставени под , няма да имат вписана в удостоверението
Коментари Харесай

Учениците под карантина остават без оценка от външното оценяване

Учениците, сложени под, няма да имат вписана в удостоверението за приключен клас оценка от Национално външно оценяване. Тези в 12 клас пък могат да се явят в последваща сесия, а спомагателни изпити няма да се организират. Това оповестяват от Министерството на образованието и науката в отговор на въпрос, написа.
Изпитите от Национално външно оценяване и Държавните зрелостни изпити се организират единствено присъствено при обезпечаване на едни и същи условия, споделят още в отговора си МОН. От ведомството коментират още, че при отсъствие на възпитаник по уважителна или неуважителна причина, в удостоверението за приключен начален стадий, в свидетелството за приключено главно обучение, или в удостоверението за приключен първи гимназиален стадий - няма да бъдат вписани оценки от Националното външно оценяване.
 Вълчев е безапелационен, че няма да се анулират матурите и външното оценяване Вълчев е безапелационен, че няма да се анулират матурите и външното оценяване
Няма да се анулират матурите и външното оценяване, нито ще бъде понижен броят на тематиките, няма да се афишира и нулева образователна година. Това...
От просветителното министерство показват още, че учениците в 12 клас могат да се явят в последваща сесия. Но за всички останали - 4-ти и 7-ми клас няма да има обособени изпити, нито независимо осъществяване на такива, тъй като задачата е всички възпитаници да имат еднакъв достъп и условия за осъществяване на изпити.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР