Учените продължават да разгадават четиристишията на Нострадамус, опитвайки се да

...
Учените продължават да разгадават четиристишията на Нострадамус, опитвайки се да
Коментари Харесай

Зловещите прокоби на Нострадамус за 2018 година: Война, потоп, повсеместна смърт!


Учените не престават да разгадават четиристишията на Нострадамус, пробвайки се да погледнат в бъдещето, което пророкът виждал с лекост. За страдание, той доста мистично е записвал бъдещето върху хартия, написа esoreiter.ru. Така, съгласно „ сенчестите “ му мемоари, 2018 година няма да зарадва нашия свят с нищо, в противен случай, ще донесе единствено болки и страдалчество.

През идната година, както написа в разшифрованите четиристишия, на бял свят ще се появи едно доста грозно дете, неговото раждане по някакъв метод ще докара до милиони жертви. Например, ще избухне война сред евреите, по тази причина в този спор ще се намесят и другите страни. Има огромна възможност, че освен това една от арабските страни ще употребява химическо оръжие, което е способно да унищожи по-голямата част от човечеството. Вероятно, по тази причина и майката природа ще стартира да отмъщава на хората поради безумното им държание по отношение на планетата.

След това в Сибир ще избухнат невиждани пожари, Западна Европа ще бъде залята от порои и наводнения, сравними с огромния потоп. В резултат част от Англия ще отиде под вода, а Европа като цяло ще опустее. Едва след редица години континентът още веднъж ще бъде заселен от хората. Картината, както се вижда, нарисувана от Нострадамус, изобщо не е радостна.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР