Учените и физиономистите смятат устните за една от най-важните характеристики,

...
Учените и физиономистите смятат устните за една от най-важните характеристики,
Коментари Харесай

Учените разкриват какво казва за вас формата на устните ви

Учените и физиономистите считат устните за една от най-важните характерности, на които би трябвало да обърнете внимание, когато се пробвате да определите характера на индивида. Ние показваме мислите си устно и по този метод разкриваме нещо от нашия темперамент и психически особености. Решихме да разгледаме по-отблизо формата на устните на хората, с цел да проверим какъв брой тъкмо те отразяват личностните черти на индивида.

Големи пухкави устни

© depositphotos

Хората, притежаващи устни с такава форма, са просто основани да се грижат за някого. Ако устните ви са такива, може би сте прекарали доста време, когато сте били дете, хранейки бездомни котенца или помагайки в приютите за животни и желаейки да приберете всяко животно вкъщи. Имате присъщ и мощен майчински инстинкт и предпочитание да отбраните другите. Във всяка стресова обстановка мислите на първо място за други хора и едвам по-късно за себе си. Хора като този нормално вършат най-хубавите родители.

Горната джука е по-голяма от долната

© depositphotos

Човек, който има сходни устни, е просто кралица на драмата. Те са прочувствени, харизматични, обичат живота и притеглят вниманието към себе си. Те имат високо мнение за себе си и имат способността да притеглят другите към себе си. Обичат да бъдат в центъра на вниманието. Най-поразителният поврат на изречения и най-забавната смешка постоянно идва от тях.

Долната джука е по-голяма от горната

© pxhidalgo/depositphotos

Бъдете почтени: просто не сте родени да работите в офис. Как може човек да седне на дупето си, когато има толкоз доста забавни неща на открито? Хората с сходни устни в действителност знаят какво значи да се забавлявате. Жизнено се нуждаете от деятелен метод на живот, нови познанства, нови места за посещаване и нови усещания. Вие сте любопитни, общителни и отворени за всичко ново. Вие сте индивидът, който може да води хората дружно с вас по пътя към нови завършения.

Нормални устни

© valentinar/depositphotos

Хората с естествени на тип устни като тези постоянно са тези с уравновесен, здрав разсъдък за разрешаване на всевъзможен тип задача, сложена пред тях. Силните им страни се крият в способността им да слушат другите. Те одобряват рецензията леко и се отнасят с почитание към мнението на другите. Да ги създадем луди е на практика невероятно. Но макар облечения с желязо издръжливост, те към момента обичат да се смеят и майтапят, а чашата постоянно е на половина цялостна за тях.

Тънки устни

© Wisky/depositphotos

Хората с тънки устни нормално са самотници. Просто по този начин им харесва. Те също са независими и могат да се оправят с всеки проблем. Ако имате тънки устни, тогава евентуално сте индивидът, който няма безусловно никаква потребност от компания, когато посещава музей или даже когато върви на отмора на далечни острови. Но макар любовта си към уединението, вие се чувствате идеално като вкъщи си в група хора. Можете бързо да намерите общ език с хората и цените другите хора за техните дейности.

Горна джука с изострен филтрум

© STYLEPICS/depositphotos

Този човек е 100% изобретателен до върха на пръстите си. В последна сметка те постоянно са надарени художници и музиканти. Те имат отлични мемоари, когато става въпрос за извикване на лица и имена, поддържат контакт с всички, които познават, и постоянно са наясно какво се случва. Те са общителни, стремят се към себеизразяване под всякаква форма и съвсем постоянно реализират положителни резултати в работата си.

Горна джука със объл филтрум

© belchonock/depositphotos

Ако имате сходни устни, евентуално сте състрадателни, чувствителни и благи. Можете да се разстроите надълбоко от всяко злощастие и постоянно намирате време да помогнете на другите. Да помагате на по-малко щастливите и да се грижите за света към вас е вашето предопределение в живота. Хора като вас са тези, които карат света да се върти.

Горна джука без филтрум

© DmitryPoch/depositphotos

Тези хора са най-отговорните и надеждни на планетата. „ Направете го, даже да боли “ е техният лозунг. Те не знаят смисъла на думата „ невероятно “ и периодите не ги тормозят. Всичко ще бъде направено тъкмо в точния момент. Техните близки и другари знаят, че на тях може да се разчита във всяка обстановка. Те са от вида хора, които просто се появяват и вземат решение всеки неуреден проблем с едно придвижване.

Малки пухкави устни

© piotr_marcinski/depositphotos

Хората с сходни устни постоянно са кокетни и палави. Основният им приоритет в живота е личното им възприятие на комфорт. Ако те не се грижат за себе си, тогава никой няма да го направи. При първото им опознаване тези хора постоянно наподобяват егоисти, само че това не е по този начин. Те са състрадателни и отдадени другари, хората, които ще се притекат на помощ на другите в един миг. Те в никакъв случай не слагат своите ползи над ползите на другите. Но те в никакъв случай няма да си навредят. Поради този управителен принцип нещата постоянно им се получават добре.

Много тънка горна джука

© zastavkin/depositphotos

Хората с тези устни имат несравними лидерски качества. Почти като че ли огън, а не кръв изпомпват вените им. Те са положителни в убеждаването на другите и знаят по какъв начин да се придържат към оръжията си. Енергията на самия живот като че ли изтича от тях. Успехът им е обезпечен, каквото и да се случи. Често обаче им е мъчно да развият сантиментални връзки, защото главният им принцип в живота е да бъдат някой, а не да бъдат с някого.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР