Ученически протести във Великобритания. Видеоклипове в TikTok показват как ученици

...
Ученически протести във Великобритания. Видеоклипове в TikTok показват как ученици
Коментари Харесай

Ученически протести във Великобритания

Ученически митинги във Англия. Видеоклипове в TikTok демонстрират по какъв начин възпитаници хвърлят кошчета, маси и даже чаши с урина. В Англия и Уелс учебни заведения бяха наранени от митинги против наложени правила, които не разрешават на “учениците да вървят до тоалетна по време на часовете, както и девойките да носят къси поли ”.

Училищата признават, че са извънредно обезпокоени от митингите, които избухнаха през последните две седмици. Но това, което най-вече шокира доста водачи, е, броят на родителите в обществените медии, които приветстват учениците, които вземат участие.

В няколко учебни заведения била  извикана полиция, защото обстановката ескалирала по време на демонстрациите. Тези „ митинги на TikTok “, както ги назовават, били планувани в приложението.  Протестите са засегнали учебни заведения в окръзите Хемпшир, Есекс, Ланкашър, Корнуол, Лийдс, Северен Йоркшир и Линкълншир. 

В Академията Фарнли в Лийдс учениците били смутени поради заключените тоалетни по време на часовете. Съобщава се, че единствено една тоалетна е билa налична и се охранявала от чиновник. Тези, които желали да се облекчат, трябвало да имат писмена записка от учителите. След това бележката се предавала на индивида, който стои пред тоалетната.

Ученици в гимназията Rainford в Сейнт Хелънс, Мърсисайд, страна в северозападна Англия, провеждат тази седмица митинг против нова политика за униформа, изискваща девойките да ревизират дължината на полите си, съгласно отчет в The Telegraph UK  .

Училищата са почнали превантивни ограничения, в това число претършуване на чантите на учениците, преди да ги позволен до постройката.

Земетресение край Австралия

Ученически митинги във Англия

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР