Ученически отбор ще гледа на живо четвъртфинала на Световното първенство

...
Ученически отбор ще гледа на живо четвъртфинала на Световното първенство
Коментари Харесай

Шампионът в Купата на Кока Кола ще гледа на живо четвъртфинала на Мондиал'2018


Ученически тим ще гледа онлайн четвъртфинала на Световното състезание по футбол в Сочи това лято.Това ще бъде Голямата премия за първенците в „ Купата на Coca-Cola “ 2018, оповестиха уредниците на футболния шампионат за подрастващи, който ще се организира за седма поредна година. Зоналните полуфинали на шампионата започват тази събота (17.03) в състезателен комплекс „ Арена парк ” (ул. Даме Груев 36) в Благоевград, от 10.00 часа.

По традиция, с изключение на незабравими футболни страсти, „ Купата на Coca-Cola ” ще сервира голям брой забавни моменти и за почитателите на FIFA – редом с мачовете на зеления терен, те ще имат опция да играят футбол, само че с джойстик в ръка. Най-добрите FIFA играчи в страната Станислав „ WickyBG ” Чакъров, Persi Army и Ицака ще бъдат на място, с цел да дават кураж на всички ентусиасти.

Тазгодишното издание на шампионата за възпитаници сред 12-14 години ще се състои на територията на 10 района в цяла България – Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Кърджали, Пловдив, Русе, София и Стара Загора. В седмото издание на самодейността тимовете спечелили от всяка община ще се срещнат по време на районните финали, които ще се проведат в интервала март-юни 2018 година Големият край на „ Купата на Coca-Cola “ 2018 ще бъде сред 8-10 юни във Варна.

  Ето и датите, на които ще се проведат останалите полуфинали от шампионата:

24-25 март – Районен шампионат „ София ”

14 април – Враца

21 април – Пловдив

22 април – Кърджали

28 април – Бургас

29 април - Стара Загора

05 май – Велико Търново

12 май – Градски шампионат „ София ”

19 май – Русе

02 юни – Варна

Повече информация можете да намерите на https://kupata.bg/ и Facebook страницата на самодейността “Купата на Coca-Cola ”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР