Участници в Третата световна война ще бъдат Русия, САЩ и

...
Участници в Третата световна война ще бъдат Русия, САЩ и
Коментари Харесай

Русия и САЩ щели да бъдат съюзници срещу Китай в Третата световна война

Участници в Третата международна война ще бъдат Русия, Съединени американски щати и Китай , а Москва и Вашингтон ще се обединят против Пекин при тези условия. Това акцентира пенсионираният турски генерал-майор Осман Памукоглу в новата си книга " Трета международна война ", оповестяват съветските медии.

Повечето специалисти по света обаче настояват противоположното - че Съединени американски щати при положение на борба ще бъдат принудени да се опълчват на Русия и Китай.
 Нападение на Съединени американски щати против Русия или Китай ще докара до злополука
Нападение на Съединени американски щати против Русия или Китай ще докара до злополука

Съединени американски щати обмислят нови тактики за въздържане на Русия и Китай

Памукоглу предположил по какъв начин, поради какво и къде съгласно него може да стартира нов международен спор. Според него най-ясният симптом, че нова огромна война е неизбежна, са средствата, които страните отделят за въоръжение от годишните бюджети. Особено би трябвало да бъдат подчертани тези страни, които претендират, че са международни суперсили: разноските им не престават да порастват от година на година.

Памукоглу допуска, че новата огромна война ще бъде сходна на минали спорове и за това имало избрани предпоставки.

" Както и в предишното, войната ще стартира заради желанието на страните, направляващи икономическото развиване, да не губят или разширят своето владичество и надзор над ресурсите ", написа той.
 В Китай оповестиха фактора, който сдържа Съединени американски щати да атакуван Русия
В Китай оповестиха фактора, който сдържа Съединени американски щати да атакуван Русия

Вашингтон продължавал да се опасява от Русия

Генерал-майорът акцентира, че тази война няма да се разпростре на всички пет континента : географията няма да обхване Южна Америка и Африка. Стратегически сензитивните райони, които могат да станат причина за борба, съгласно създателя са Прибалтика, Източна Европа, Балканите, Близкия изток, Източна Азия, Индокитай и Тихоокеанския район .

Като участници във войната той показва Съединени американски щати, Китай и Русия, като не изключва две от тези страни да се обединят против третата. Той припомнил, че в две международни войни Русия е била съдружник с Англия и Съединени американски щати . Въз основа на това той допуска, че в нова допустима война Руската федерация още веднъж ще заеме страната на Съединени американски щати. Турският боен от запаса счита, че против Москва и Вашингтон може да се изправи съюз сред Китай и Индия . Според него Съединени американски щати щели да стартират войната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР