Участници от цялата страна се включиха в 9-ото „ЕКО Мото

...
Участници от цялата страна се включиха в 9-ото „ЕКО Мото
Коментари Харесай

Мартин Чой води мото училище за безопасност в Серес

Участници от цялата страна се включиха в 9-ото „ ЕКО Мото Училище по сигурност “ водено от многократния първенец по мотоциклетизъм Мартин Чой. Събитието, което се организира на мото пистата край гръцкия град Серес, беше изпълнено с доста страсти, високи скорости и неофициални диалози сред Мартин Чой и неговите почитатели.

Горещият мото ден стартира с къса теоретична сесия, по време на която участниците получиха насоки и указания за идните тренировки на пистата. Разделени на групи, мотористите се редуваха на пистата от 10:30 до 17:00 часа. Водена от Мартин Чой, всяка група излезе за 5 сесии от по 15 минути на професионалната писта. Участниците следваха и прецизно изпълняваха поставените от най-хубавия ни мотоциклетен играч задания, а в края на всяка сесия получаваха лична противоположна връзка и насоки по какъв начин да подобрят персоналните си умения.

По време на обедната отмора, Мартин Чой показа с почитателите си прочувствени истории от скорошното си явяване на най-престижното мото съревнование „ 24 часа на Льо Ман “, и описа какъв брой вълнуващо, само че и отговорно е да бъдеш мото играч.

В края на „ ЕКО Мото Училище по Безопасност “, мотористите получиха документи от Мартин Чой за присъединяване си. Многократният първенец по мотоциклетизъм показа: „ Благодаря на всички и се веселя, че реализирахме „ ЕКО Мото Училище по Безопасност “ за 9-и път. Доволен съм от всички участници, тъй като демонстрираха положителни умения. Най-важното за мен е, че прекарахме дружно с тях потребен и занимателен ден и си тръгнахме в отлична форма. “ Той също по този начин, прикани всички да бъдат извънредно деликатни на пътя и пожела сполучлив мото сезон.

„ ЕКО Мото Училище по Безопасност “ е една от взаимните начинания на Мартин Чой и ЕКО България, които продължиха своето партньорство за 11-и следващ път през актуалната 2021 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР