Участникът на цели 28 световни първенства по хокей (повече от

...
Участникът на цели 28 световни първенства по хокей (повече от
Коментари Харесай

Константин Михайлов е първият българин в Залата на славата по хокей

Участникът на цели 28 международни шампионати по хокей (повече от половината, които са се провеждали до момента) с българския народен тим - Константин Михайлов, беше въведен в Залата на славата. Часове преди финала на международното състезание в Словакия, вратарят участва на публична гала в столицата Братислава, с цел да получи заслуженото самопризнание.

Михайлов е първият българин, който влиза в Залата на славата по хокей. В дългата си кариера той е играл за " Левски-Спартак ", " Металург " Перник, " Академика " София, " Славия ", както и в отбори от Сърбия, Турция и Франция.



" Усещането е ужасно! Мисля, че това е един заслужен свършек на моята кариера. Насладих се на 100% на този момент! Мисля, че заслужавам премията, макар че много тежи ", съобщи Михайлов особено за bTV минути откакто получи кристалната статуетка.

В залата той беше бурно подкрепян от своето семейство.
Приемат българин с 28 международни шампионати в Залата на славата по хокей на лед (ВИДЕО) Церемонията ще бъде в Братислава
Освен това Михайлов се снабди и с неповторим екип. Такъв получиха всички нововъведени членове на Залата на славата. България е едвам осмата страна, която има представител в нея. Съединени американски щати, Канада, Русия (в това число и СССР), Швеция, Финландия, Словакия и Чехия също имат свои хокеисти в Залата на славата.

Снимка: Фейсбук

Лично президентът на Международната федерация Рене Фасел сервира премиите на легендите измежду, които Зигмунд Палфи, Майк Модано и Борис Александров

Новите членове от своя страна подариха по един собствен екип с подпис. Те ще бъдат разиграни на търг, а приходите ще отидат за благотворителни дела.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР