UBS, Invesco и J.P. Морган оглавиха годишната класация на базираната

...
UBS, Invesco и J.P. Морган оглавиха годишната класация на базираната
Коментари Харесай

UBS, Invesco и J.P. Морган са най-големите чуждестранни мениджъри на фондове в Китай

UBS, Invesco и J.P. Морган оглавиха годишната ранглиста на основаната в Шанхай консултантска компания Z-Ben Advisors, която показа най-хубавите 25 задгранични мениджъри на фондове в Китай. Компаниите са оценени в три области на активност: вътрешни, изходящи и входящи вложения по данни към декември 2018-а.

Швейцарската UBS, която влага в Китай в продължение на 20 години, се подрежда преди всичко в листата на най-хубавите задгранични шефове на фондове за втора поредна година. В класацията тя е последвана от Invesco, J.P. Morgan, Schroders, BlackRock и Fidelity. Същевременно Invesco се класира като втория най-хубав задграничен управител на най-бързо развиващия се пазар за ръководство на активи в света, прехвърляйки JPMorgan Asset Management и Schroders надлежно на трето и четвърто място.

J.P. Morgan Asset Management остава водач в китайската промишленост за изходящи вложения, заяви Z-Ben. Тазгодишните рейтинги са показателни също по този начин, че нараства разликата сред шестте най-хубави мениджъри на задгранични фондове и 19 други.

Критици настояват, че откриването на китайските финансови пазари за задгранични компании към момента е прекомерно постепенно. Според тях напъните да се подсигуряват равни условия с локалните компании са изправени пред прекалено много провокации.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР