Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е поръчково, вероятно. Аподобни престъпления не

...
Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е поръчково, вероятно. Аподобни престъпления не
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Убийството на Нотариуса е поръчково, не се разкриват лесно подобни престъпления

Убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е поръчково, евентуално. Аподобни закононарушения не се разкриват елементарно, разгласи в Бургас МВР-министърът Калин Стоянов. Той увери, че по случая се работи извънредно интензивно.

„ Това е тежко съзнателно закононарушение. Знаем, че там има нескончаем интервал от време, в който жертвата е следена, учат се всичките й привички, направления. Не се разкриват елементарно тези закононарушения, само че работим интензивно, от време на време се правят срещи, на които се проучва цялата събрана информация, тъй че продължаваме в посока на това да достигнем до физическия причинител ”. Това съобщи на брифинг в Бургас вътрешният министър Калин Стоянов. Какво още заяви той в морския град вижте тук.

Министър Стоянов още веднъж увери, че няма теч на ифромация отГДБОП. " Нещо повече, ГДБОП бе единствената конструкция в Министерство на вътрешните работи, която под мое управление съумя да събере задоволително данни, с цел да бъдат формирани няколко досъдебни производства против Божанов. Затова считам, че би трябвало да спрем с това подстрекателство ”, съобщи Стоянов.

На журналистически въпрос -кой му е предложил да стане министър, Стояновотново съобщи, че диалози е водил сКирил Петков. Идопълни, че никой не би следвало да се усеща сигурен за поста си при идната ротация.

„ Считам, че министър председателят и вицепремиерът би трябвало да вземат своето решение, което би трябвало да бъде разисквано с водачите на политическите партии, които поддържат държавното управление. И в случай че всички те са на едно мнение, аз съм подготвен да продължа на този пост ”, съобщи Калин Стоянов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР