Убийство на Рейчъл ДелТондо: Прокуратурата в окръг Бийвър назова главния заподозрян

...
През последните пет години най-големият въпрос, който се върти из
Коментари Харесай

През последните пет години най-големият въпрос, който се върти из Аликипа, е — кой е убил Рейчъл ДелТондо?

През последните пет години е е един от най-големите въпроси, които се въртят из Аликипа – Кой уби Рейчъл ДелТондо?

Тя е учителката, която беше убита на алеята на семейството си на Деня на майката през 2018 г.

Нейният случай е никога не е разгадано и то разтърси сплотената общност на окръг Бийвър.

>>>

Сега за първи път окръжният прокурор на окръг Бийвър Дейвид Лозиър назовава основен заподозрян .

„Искам да призная, че Шелдън Джетър е главният заподозрян в разследването на нейната смърт. Реших, че семейството на Рейчъл ДелТондо заслужава известна степен на закриване“, каза Лозиер пред Габриела ДеЛука на Канал 11.

Шелдън Джетър беше един от учениците на Рейчъл, с когото тя имаше връзка, докато той беше непълнолетен .

„Мисля, че хората ще спекулират, че е имало кисели чувства. Може би ревност. Мисля, че вероятно можем да установим преследване. Когато погледнете къде беше той тази нощ, той имаше модел на преследване на тази млада дама,” добави Лозиър.

Рейчъл се бе преместила от Джетър и в един момент беше сгодена за друг мъж, Франк Катропа. Катропа също беше разпитана за нейната смърт.

„Прекарахме много време в проучване на всички онези луди следи, луди теории на конспирацията, които витаеха наоколо през 2018 г. и 2019 г. Вярвам, че поставихме всички тези на почивка,” каза той.

Въпреки че Lozier посочи Jeter като заподозрян, той не е обвинен в убийството на Rachael.

„Нямаме пистолета. Без очевидец никой не се е появил. Имаме косвени доказателства, които го хвърлят наоколо, но искам още едно доказателство“, каза Лозиер пред Канал 11.

Това още едно доказателство, от което Лозиър казва, че се нуждае – е да постави Джетър на алеята на Рейчъл.

„Можехме да поставим Шелдън Джетър навсякъде из Аликипа и навсякъде из квартала по това време. Но с технологията, с която разполагам сега, не мога да го поставя в присъствието на жертвата“, добави той.

Джетър вече е осъден на доживотен затвор за смъртта на своя приятел Тирик Пю. Този случай е в процес на обжалване.

Адвокатът на Джетър, Майкъл Сантикола, се присъедини към нас, след като чу, че клиентът му е посочен като заподозрян за смъртта на Рейчъл.

„Не съм изненадан . Ще ви го кажа по този начин. Мисля, че могат да посочат няколко заподозрени. Не мисля, че имат информация, за да могат да повдигнат обвинения срещу някого. Минаха пет години.

Той твърди, че е виждал текстови съобщения между Рейчъл и Джетър и нищо не е заплашително или насилствено.

На въпроса дали Джетър твърди, че е невинен, Сантикола каза: „ Да, 100% в убийството на ДелТондо.“

Случаят се оказа труден за офиса на Лозиер, тъй като пет години по-късно те продължават да търсят това единствено доказателство, което може официално да затвори случая на Рейчъл.

„Имаме млада дама, която беше убита, и общност и семейство, които заслужават справедливост. Ако можем да докажем кой е извършил това убийство, ще го направим“, каза Лозиер.

ДелТондо разговаряха с Габриела ДеЛука на Канал 11 извън камерата и казаха, че искат справедливост за дъщеря си. Те добавиха, че Рейчъл е била добър човек, с още по-добро сърце.

Що се отнася до това, че Джетър официално е обявен за заподозрян, двамата казаха, че вярват, че той е убил дъщеря им, но също така смятат, че има много информация от случаят, който не е публикуван.

Изтеглете предупрежденията за извънредни новини.

Следвайте Новините на Канал 11 на и . |

АКТУАЛНО СЕГА:

Мениджър на Plum Borough, директор за развитие на общността загина при експлозия в къща Собственик на ресторант GoodFellas в критично състояние, след като беше тежко бит по време на обир Собствениците на жилища бяха „проблеми с резервоара за гореща вода“ преди експлозията в къщата на Plum, казват служители ВИДЕО: Семейството на учител от Оукмонт, задържано в Русия, все още се бори да го върне у дома 2 години по-късно ИЗТЕГЛЕТЕ приложението за новини на Channel 11 за предупреждения за извънредни новини


Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР