У или Гарсън, актьорът, известен с ролята си като Станфорд

...
У или Гарсън, актьорът, известен с ролята си като Станфорд
Коментари Харесай

Почина Уили Гарсън - Блач от „Сексът и градът“

У или Гарсън, артистът, прочут с ролята си като Станфорд Блач в „ Сексът и градът “, умря на 57-годишна възраст, заяви синът му, представен от БГНЕС.

В хитовия сериал на HBO Гарсън играе ролята на непосредствен другар и доверено лице на Кари Брадшоу на Сара Джесика Паркър.

Съвсем неотдавна Гарсън работеше върху сериала „ И просто ей по този начин “.



Той е прочут също като Мози в телевизионния сериал "Бяла яка ".

Причината за гибелта му не бе обявена.

Роден като Уилям Гарсън Пасамант в Ню Джърси през 1964 година, Гарсън учи спектакъл и получава магистърска степен по изящни изкуства от Йейлското учебно заведение по драматургия.



След това играе функции в няколко известни телевизионни сериала през 80 -те години, в това число „ Наздраве “, „ Семейни връзки “ и „ Законът на Ел Ей “. Той също по този начин се появява в хитови стратегии на 90-те години като „ Туин Пийкс “, „ Бъфи, килърът на вампири “, „ Досиетата Х “, „ Момчето среща света “ и „ Приятели “.

През 1998 година потегля „ Сексът и градът “ и Гарсън се появява като Станфорд Блач.

So deeply, deeply sad we have lost. We all loved him and adored working with him. He was endlessly funny on-screen and and in real life. He was a source of light, friendship and show business lore. He was a consummate professional— always.
— Cynthia Nixon (@CynthiaNixon) Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар На запустял остров из Тихия океан мъж с брада до коленете се разхожда по плажа. Изведнъж от вълните изниква красива жена. - Отдавна ли си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНационалният книжовен музей провежда поклонение в памет на писателяНадзорен съвет желае пояснение за какво компанията позволява товаБолсонаро съобщи, че ще бъде „ последният бразилец ”, който ще се ваксинираГерджиков е дълготраен ръководител на СОСВ момента приложението Settle има акция под надпис „ Танцът на Щастието “, чиято цел е да внесе капка позитивизъм в забързаното ни ежедневиеБългария чака ясни правнообвързващи решенияДенис Сергеев, който е употребявал псевдонима Сергей Федотов, се търси по отношение на опита за убийствоАктрисата взе участие в реклама за френска марка парфюмПо време на растяща Луна качеството на съня на мъжете намаляваТой се показал със служебна карта и обяснил, че с цел да не постанова санкция, може да му бъде дадена избрана сумаТрета поредна седмица на повишаване на броя на смъртните случаи в странатаНе пропускайте трагичния сериал от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVAНай-вероятно от януари доста ще нарастнат токът, парното и топлата водаКогато животът ни сервира непредвидени обстоятелстваВече са евакуирани близо 6000 души Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР