Тялото никога не ми лъже. А да се разбере това,

...
Тялото никога не ми лъже. А да се разбере това,
Коментари Харесай

Ако си отговорите само на 5 въпроса, ще можете да излекувате всяка болест

 i

Тялото в никакъв случай не ми лъже. А да се разбере това, което ни споделя, от време на време е жизненоважно.

Подобно на сетивните органи (уши, очи), тялото също по този начин ни дава скъпа информация. Каква? В каква обстановка сме престанали да обичаме? / Къде сме се обидили на някой / Къде сме се пожертвали? И  в случай че не се се разрешат тези проблеми / обиди / спорове, ние се обричаме на фалшив живот и на липса на здраве.

Тялото няма да направи нещо, в случай че мозъкът не подаде команда. Тоест – ние посредством мозъка си подаваме команда да заболеем, да се обидим на нещо и на някой, в това число и на себе си. А също по този начин си подаваме команди  с цел да се възстановим. Отново посредством мозъка.

Силата на желанието

Когато намерите в себе си отговорите на тези 5 въпроса, ще разберете основната, дълбоката причина за заболяването. Разрешете тази обстановка. Тя към този момент не носи позитивен капацитет, нито наслада, нито здраве. Има ли смисъл да зацикляме на остарели обиди, когато здравето към този момент не разрешава? Това просто не е преференциално.

Виждате ли какъв брой значимо е желанието? Защо? Защото е значимо да се разбере: „ Край. Повече не желая да болен съм. Омръзна ми! „. Силата на вашите планове е основен състезател във възобновяване ви! Ако дни преди дни на индивидът му е било удобно да боледува, в този момент той е направил тази зона – зона на дискомфорт.

И по този начин: 5 изцеляващи вълшебни въпроси

С какви епитети най- добре се разказва това, което усещам в тялото си?
    Какво не ми разрешава да върша това заболяване?
    Какво ме принуждава да върша това заболяване?
    Ако си разреша, на себе си, да осъществявам тези стремежи, по какъв начин би се трансформирал живота ми?
    Ако си разреша, на себе си, да бъда ________, какво извънредно или недопустимо би се случило в живота ми?

След като отговорих безусловно откровено на тези 5 въпроса, аз персонално се излекувах от тежък цирей без интервенция.

Разбира се, изцелението на всяка болест – зависи от силата на вярата в това излекуване. Колкото по-напреднало е болестта, толкоз по-трудно е човек да има вяра в своето изцеление. Започнете да реагирате на тялото си допустимо най-скоро. Невъзможно в нашия свят не съществува.

Повярвайте и действайте! Сега!

М. М.

Фаталните пристрастености, които провокират тежки заболявания и недъзи

 

На енергийно ниво  това е елементарно да се изясни: за всички усеща и страсти в нашето тънко тяло, наречено астрал, дава отговор сърдечната чакра. Причините за пораждане на някои изключително опасни…

Цялата публикация

Езотерика: Болестта ви ще си тръгне тогава, когато нуждата от нея изчезне

 

Заболяването се появява като метод да се отговори на потребности,  които по различен метод не могат да бъдат задоволени. Болестта е  метод да се получи нещо, което без болестта не…

Цялата публикация

Първият симптом на болест на сърцето

 

Сърдечните болести не постоянно се демонстрират клинично незабавно. Човек може да се усеща отлично и да е  деен, а  внезапно да бъде повален от инфаркт! Затлъстяване,  пушене и заседнал  начин…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР