Тялото на изчезналата британска майка Никола Бюли беше идентифицирано от

...
Тялото на изчезналата британска майка Никола Бюли беше идентифицирано от
Коментари Харесай

Полицията на Острова идентифицира трупа на изчезнала жена

Тялото на изчезналата английска майка Никола Бюли беше разпознато от английската полиция в понеделник , седмици откакто тя изчезна, до момента в който разхождаше кучето си в Северна Англия през януари.

На конференция полицията на Ланкашир удостовери, че тялото, извадено от река Уайър в неделя, покрай мястото, където 45-годишната Були е била забелязана за финален път , е нейно.

" За страдание, в този момент можем да потвърдим, че през вчерашния ден открихме Никола Бюли от река Уайър ", съобщи пред кореспонденти помощник-главният служител на реда Питър Лоусън.

" Семейството на Никола е осведомено и, несъмнено, е съкрушено. Мислите ни са с тях в този миг, както и с всички нейни близки и по-широката общественост ", сподели той.

Съобщението поставя завършек на бурни и прочувствени няколко седмици, когато полицията бе подложена на необятна рецензия за сексизъм в следствието, а лудостта в обществените мрежи към изгубването ѝ бе залята от неоснователни изказвания и тайни теории.

Бюли, ипотечен съветник, изчезна в петък, 27 януари, сутринта. Полицията твърди, че тя е разхождала кучето си, откакто е оставила двете си деца на учебно заведение .

В понеделник основният контрольор на полицията на Ланкашър Полин Стейбълс прочете изказване от името на фамилията на Никола, в което се споделя, че идентифицирането на тялото е удостоверило " най-лошите им страхове ". " Никога няма да можем да разберем какво е претърпяла Ники в последния си момент ", се споделя в него.

Партньорът на Бюли - Пол Ансел, разказа обстановката от последните дни като `истински пъкъл " .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР