Тяло, открито в река в Прага, беше потвърдено като останките

...
Тяло, открито в река в Прага, беше потвърдено като останките
Коментари Харесай

Семейството е „абсолютно съкрушено“ след като тялото на изчезналия британски турист Джоп Спаркс беше открито в река Прага

Тяло, намерено в река в Прага, беше доказано като останките на изчезналия английски екскурзиант Джоп Спаркс.

Семейството на Joop към този момент удостовери трагичната вест, поставяйки завършек на едноседмичното търсене, в което наеха частни детективи, с цел да проследят обезверено 29-годишния мъж в чешкия град.

Joop, строителен служащ от Galashiels, изчезна, откакто скочи от празненство лодка в река Вълтава сред 1 и 2 часа сутринта в неделя, 27 април. Въпреки това той се е наслаждавал на вечер с другари, когато скочи във водата, с цел да плува. След като не съумя да изплува, той беше разгласен за липсващ.

Чешката полиция откри тяло във водата покрай последното място, където е бил забелязан в неделя, 5 май. Тялото към този момент е публично разпознато като изчезналия екскурзиант.

Джоди Уилсън, сестрата на Joop с разрушено сърце, сподели: „ Тялото, извадено от водата нощес, е доказано като Joop. Всички сме безусловно с разрушено сърце и това не беше резултатът, на който се надявахме, само че сякаш Обеща...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР