Тягостното очакване приключи. Тъй специфичният ни български шампионат се завръща

...
Тягостното очакване приключи. Тъй специфичният ни български шампионат се завръща
Коментари Харесай

efbet Лига се завръща със здрава битка между Ботев и Арда

Тягостното очакване завърши. Тъй характерният ни български шампионат се завръща с цялостна мощ за своя съдбоносен втори дял. Програмата на efbet Лига за този кръг се открива от извънредно любопитното съревнование сред Ботев (Пд) и Арда.

Домакините бяха клубът, претърпял най-сериозна промяна през зимата. " Канарите " бяха закупени от съветския милиардер Антон Зингаревич, като това докара със себе си голям брой промени. Пловдивчани имат нов треньор - Азрудин Валентич, а също по този начин и много задгранични попълнения.
 Фенове на датски клуб гневни - трансформирали се във
Фенове на датски клуб гневни - трансформирали се във " фермерски тим на Ботев "

Чудят се за Току

Очаква се босненският експерт да заложи на много от новите футболисти. За титуляр е гласен даже и привлеченият за последно ганайски халф Емануел Току, който едвам през вчерашния ден беше показан публично. От Ботев оповестиха, че треньорът ще може да употребява и македонския централен защитинк Марио Младеновски, който към този момент има изрядни документи.



Гостите от Арда бяха приятната изненада през есента, като кърджалийци изиграха серия от мощни мачове против грандовете. Начело на отбора е Ники Киров, който е със статута на легенда на Коматево поради триумфите, които реализира с Ботев (Пд).
 Ботев (Пловдив) подписа с Емануел Току
Ботев (Пловдив) показа перлата в селекцията си

Ганаецът идва чартърен

В Арда до последно ще умуват за включването на Румен Руменов.Халфът има лека травма и най-вероятно няма да стартира като титуляр. " Сините " също съумяха да уредят с картотеки всичките си нови попълнения. Двама от новите - нападателят Тонислав Йорданов и Манолис Русакис, се чака да бъдат измежду титулярите.
 Муса Хадад няма да остане в Арда (Кърджали)
Хадад няма да остане в Арда

С това селекционните процеси в клуба завършват най-малко до лятото

Главен арбитър на срещата е Драгомир Драганов, с помощници Димо Вълчев и Христо Хаджийски. Делегат на БФС е Пламен Николов, а работата на реферите зорко ще следи Иван Вълчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР