Тя вече не разчита на никого, защото с времето се

...
Тя вече не разчита на никого, защото с времето се
Коментари Харесай

Тя вече не разчита на никого

Тя към този момент не разчита на никого, тъй като с времето се научи, че може да се довери само на себе си . Всички хора имат лични ползи и ги следват. Всички хора имат капацитет да я наранят. А и не постоянно на другите хора им пука толкоз, колкото настояват.

Тя към този момент не разчита на никого, тъй като е задоволително огромна и може да се грижи за себе си. Ако желае нещо да се свърши по нейния метод, просто ще го направи, няма да се надява различен да се сети. Вече е била разочарована милион пъти и знае доста добре, че непознатите обещания не постоянно имат стойност.

Тя към този момент не разчита на никого, тъй като знае тъкмо какъв брой коства. Не се нуждае от никой, който да я „ бута ” към задачите ѝ. Ако работи интензивно, може сама да си купи апартамент. Или пък да отиде на мечтаната отмора. Може и сама да избърше сълзите си в безкрайната нощ. Тя просто се научи да е самостоятелна жена.

Тя към този момент не разчита никого, тъй като го е правила преди. Десетки пъти. И всякога е оставала с вторачен взор в бъдещето, което очевидно няма да ѝ се случи в никакъв случай. И всякога е мразела себе си, за дето е повярвала на непознати обещания и светли идеали. Вече не разчита на никого, тъй като не би могла да преживее още един път някой да разрушава личния ѝ свят, а тя да е безсилна.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР