Тя също така смята световните лидери, които не подкрепиха прекратяването

...
Тя също така смята световните лидери, които не подкрепиха прекратяването
Коментари Харесай

Анджелина Джоли осъди Израел за ударите срещу цивилни в ивицата Газа

Тя също по този начин счита международните водачи, които не поддържаха прекратяването на огъня в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, за забъркани в „ тези закононарушения “.

„ Като отхвърлят да изискат филантропично преустановяване на огъня и блокират Съвета за сигурност на Организация на обединените нации да наложи такова от едната или от двете страни, международните водачи са съучастници в тези закононарушения “, написа Джоли в Instagram.

Актрисата възприема протичащото се в линията Газа като „ съзнателно бомбардиране на население, което е в капан и няма къде да избяга “. „ Газа е затвор навън в продължение на съвсем две десетилетия и в този момент бързо се трансформира в всеобщ гроб “, написа госпожа Джоли. Тя означи, че 40% от починалите са деца, а цели фамилии са починали при бомбардировките.

Според актрисата, „ до момента в който целият свят гледа и доста държавни управления интензивно поддържат, милиони палестински цивилни – деца, дами, фамилии – са групово осъдени. “ Тя означи, че цивилните са лишени от храна, медикаменти и филантропична помощ.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР