Тя е скандална, пищна и откровено стряскаща с визията си.

...
Тя е скандална, пищна и откровено стряскаща с визията си.
Коментари Харесай

Запознайте се със скандалната Мария Магдалена, която вече е Себастиан

Тя е скандална, обилна и искрено стряскаща с визията си. Известна е още като звездата в обществените мрежи с „ най-дебелата вагина в света “. Тя е единствено на 25 години, само че към този момент може да се похвали с цялостен куп пластини интервенции и импланти по себе си под дърво и камък.

Тя е родената като жена Мария Магдалена, която неотдавна към този момент назовава себе си Себастиан.

Идентифицира себе си като гей мъж, а пластичните интервенции за нея са това, което са рисковите спортове за феновете на мощните чувства.

За половата си еднаквост, пластичната хирурги и силиконовите си импланти моделът на OnlyFans споделя, отговаряйки на въпросите на свои почитатели в Инстаграм. Доскоро наричалата себе си Мария Магдалена признава, че идната стъпка, която ще предприеме във връзка с интервенциите по себе си, е слагането на силиконови импланти на краката си. Целта ѝ е по този метод да реализира по-масивна и мускулеста визия.

„ Родена съм жена, само че постоянно съм се чувствала като ослепителен гей мъж, тъй че се разпознавам като мъж. Аз съм Себастиан Пикълс, само че за мен няма огромно значение по какъв начин желаете да ме наричате “, прецизира 25-годишният модел.

На този стадий тя/той не има намерение да си вгради пенис, разяснява още Себастиан. Смята, че към този момент мускулестите бедра са изцяло задоволителни, с цел да ѝ придадат по този начин мечтания от нея/него величествен и неустрашим тип. „ Направих липосукция на краката си четири пъти, с цел да ги направя доста слаби. Може да тествам външния тип на мускулестите крайници с моите импланти, с цел да видя дали ми харесва, само че към момента не съм го решила “, споделя тя на интересуващ се по въпроса почитател.

Мария Магдалена е уголемила освен женската си генитална област. Умопомрачително големи размери тя е придала и на задните си елементи, както и на гърдите си, които не стопират да порастват благодарение на скалпела.

Първата си пластична интервенция на бюста прави на 21-годишна възраст, когато работи като стриптизьорка и конвой. Следват още цялостен куп интервенции, включващи покачване на веждите, трансфер на мазнини, ринопластика, фасети, липосукция, инжекции на дупето и три бразилски повдигания на дупето.

„ Точно както хората се занимават с рискови спортове и вървят на туризъм в планината, по този начин и аз отстранявам доста внимание на пластичната хирургия. Операциите ме карат да се усещам жива и пълноценна. Луда съм към рисковите интервенции и не мога без тях “, признава тя.

„ Колкото и неуместно и жалко да звучи, хирургията в действителност е една от моите пристрастености и занимания. Нямам потребност от нищо единствено по себе си, просто безусловно одобрявам целия развой “, изяснява Мария/Себастиан.

Преди акаунтът на Мери да бъде заличен поради нарушение на разпоредбите за етично и задоволително, тя е имала повече от един милион почитатели в TikTok. Над 73 хиляди са почитателите ѝ в Инстаграм все още, като броят им непрестанно пораства.

Вижте Мария Магдалена преди интервенциите:

Моделът се изявава и в обществената платформа OnlyFans и като професионален художник. Там тя продава онлайн на феновете си цветни автопортрети.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР