Тя е на 18 и е най-младият талант, избран тази

...
Тя е на 18 и е най-младият талант, избран тази
Коментари Харесай

Маргарита Стойкова от „Диада“ е в топ 10 на European Shooting Stars

Тя е на 18 и е най-младият гений, определен тази година от журито за 27-ото издание на European Shooting Stars - Маргарита Стойкова, която изигра основната роля във филма „ Диада " на Яна Титова.

Журито отбелязва нейното дръзновение като актриса, „ изобразяваща многостранен облик по извънреден метод – в началото неприятен воин, който последователно разкрива своите пластове на чупливост “, и тя е сред 10-те изгряващи европейски гения (седем актриси и трима актьори), които от 16 до 19 февруари 2024 година ще бъдат показани пред интернационалната преса, промишленост и аудитория в извънредна четиридневна стратегия по време на Берлинале.

Освен Стойкова, в топ 10 са още Тибо Думс (Белгия), Сузи Бемба (Франция), Саломе Демурия (Грузия), Катарина Старк (Германия), Еана Хардвике (Ирландия), Валентина Бел (Италия), Джугаш Гринис (Литва), Камила Уржедовска (Полша) и Аста Камма Аугуст (Швеция).

Инициативата е на European Film Promotion (EFP), а церемонията по награждаването на European Shooting Stars на 19 февруари в Berlinale Palast е един от многото акценти в програмата на филмовия конгрес. 

 
Кратък справочник на новите български филми
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР